de échte Aziatische keuken
0498 31 14 44 - 0477 77 69 56

Bekijk zeker de beoordelingen van onze klanten

GANSPOEL

12/10/2021

Hele vriendelijke mensen, fijne communicatie en suuuperlekker eten! Dank jullie wel om onze bewoners (en personeel) van zo'n lekkere maaltijden te voorzien :-)

KAAT

07/10/2021

Heel vlotte en vriendelijke communicatie. Stipt in alles. Ontzettend lekker eten, veel variatie mogelijk. Een heel mooi ogende foodtruck. Kortom, dankzij Asian taste hadden wij een fantastisch feest met bijzonder tevreden gasten. Dankjewel!

ANSE

04/10/2021

Alles was perfect aan deze foodtruck! Alle gasten waren enorm enthousiast over de lekkere gerechtjes en de vriendelijke bediening. Alleen maar aan te raden!!

MARJOLEIN DEVRIENDT

20/09/2021

Asian Taste zorgde al bij het eerste contact voor een vertrouwd gevoel. Steeds snelle en persoonlijke communicatie. Het eten op het feest zelf viel absoluut in de smaak. De bezoekers waren verrast door de keuze voor de Aziatische keuken. Ze waren onmiddellijk verkocht en er kwamen zeer positieve...

AFRICOMMERCE N.V.

28/07/2021

zeer goed van kwaliteit, prima verzorgd

LANOUBA

27/07/2021

Alles was perfect voorbereid met in acht name van alle covid regels. Zeer lekker hapjes en schotels. Alles werd na het evenement netjes opgeruimd, geen opkuiswerk. Het was gewoon perfect, niets op aan te merken. Joy en Johan zijn zeer vriendelijk, gedienstig en flexibel. Een aanrader voor elke...

JAKO TEAMPORT NV - VANESSA PONNET

26/07/2021

We hebben genoten van het lekkere eten. Jullie zijn fijne mensen. De communicatie is vlot verlopen. Het was vrij last-minute dat we geboekt hebben en alles was tot in de puntjes verzorgd. Bedankt daarvoor! Het JAKO-team

PROCEPT-XEDEV

22/07/2021

Super genoten van hun thaise kook kunsten, zeer vriendelijke bediening en correcte service! Nen echten aanrader!

ELS APPELMANS

22/07/2021

We zijn enorme fan van de Aziatische keuken en vonden dit meer dan geslaagd!! Super lekker, veel keuze en alles was bespreekbaar. Heel lieve en vriendelijke mensen dus ook de service was top. Zeker aan aanrader voor elk feestje of take away!!

TRILATIONS

08/07/2021

Heel goeie ervaring. Iedereen vond het eten superlekker. Vlotte bediening en zeer aangename mensen Johan en Joy!! Top!

JOHAN PAGE & JOHANNA DURON

26/06/2021

We zochten iets anders dan een BBQ en werden verrrast door deze fijne bereide Aziatische gerechten: lekkere hapjes, heerlijke suschi (echt niet te versmaden) en de verscheidene hoofdgerechten ! Een vlotte communicatie in de voorbereiding en een uitstekende service maakten deze dag voor ons tot...

KATRIEN

08/02/2020

Topervaring voor de gasten van mijn verjaardagsfeest! Johan & Joy hebben me goed geholpen met het kiezen van vegetarische gerechten. Het eten was heerlijk en de service top. Het contact liep vlot en correct. Aanrader!

LOUISA POT

23/01/2020

Joy en Johan werden geboekt op onze nieuwjaarsreceptie van het bedrijf waarvoor ik werk. Hele fijne, flexibele mensen die heerlijk, gevarieerd eten aanbieden. De reacties waren lovend met een uitverkochte truck als gevolg. Prijs-kwaliteit kan je niet beter vinden! groetjes!

SINT-LODEWIJK VZW

20/01/2020

Heel vriendelijk, duidelijke afspraken vooraf, lekker eten!

FRANKY & BETTY

03/12/2019

een zeer leuke en lekkere avond beleefd,niets dan positieve reacties van onze gasten voor het lekkere eten.vriendelijk en zeer correct in afspraken.een aanrader voor iedereen die eens wil genieten zonder zorgen,alles tot in de puntjes verzorgd. HARTELIJK BEDANKT!!!

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site